Balatoni HÍRADÓ

Balatoni programOK

BalatonBlog

My Photo

BalatonIQm?

KERESS az oldalakon

abSZINT & FEKETE

Balatoni bikini

Blog egy BLOGról

RSS Feed

Kandi-KÁL

  • 09szentbkkllattsklltemplomrom
    Ezek a képek (másoktól) csupán ízelítőül kerültek ide, rövidesen körbe kandikálok magam is a medencében, hogy képben legyük: mi történt a Káli Napok – Káli Vigasságok alatt és felett!

Kandi-KÁLok

  • Kkkt_1_062
    A Káli Napok - Káli Vigasságok első rendezvényének hangulata meghatározó volt a továbbiakat illetően. Én ilyennek láttam, így éreztem magam.

VÖLGY-Kandi

  • Kkkt4_041
    Korábban, még a fesztivál idején megígértem beszámolok itt a Művészetek Völgyéréről, azonban mint tudjátok az azt megelőző Káli Napok – Káli vigasságok olyan mértékben lekötött, hogy csak késve az utolsó napok egyikén és a bontás napján jutottam el Kapolcsra. Tudni illik, először jártam ott, valahogy soha nem jutottam el a Balaton felvidék e szegletébe, bár sokat hallottam, olvastam róla. Képregényem benyomásaim gyűjteménye: három órányi delelő séta eredménye.

« Henye a Balatonon | Main | Vízminőség... Archiválva! »

Comments

http://miki.vze.com/

http://miki.vze.com/

Beau de Noir

(az előző posthoz)látom miki most sem hazudtoltad meg magad- tökmindegy mit csak a neved fityegjen alatta, még akkor is ha az én kis falum (haha) alá írod le azt.
Egyebkent pillanatnyilag a Káli vendéglőtől felfelé (Kékútnak) eső része út és aszfaltbontásnak van alávetve- nagy nagy örömet okozva ezzel az ott lakóknak..

ivcsek

kösz az infot! De hát arról (Kékkút) járnak a kammionok, nagyon ráfért már az útra a javítás, valamikor meg kell csinálni: inkább most mint nyáron!

Beau de Noir

Kedves ivcsek, nem az utat javítják, bár valóban ideje lenne egy nagygenerálnak, hanem, ha jól tudom a szennyvízcsöveket cserélik ki, az pedig mindent elárul az ottani viszonyokról, hogy bár civilizált helyeken ilyenkor előre kiértesítik az ott lakót -ekkor és ekkor jövünk csókolom-, itt ennek még a gondolata sem merült fel bennük, viszont azt is gondolkodás nélkül megejtették, hogy feltörjék e végből a kapumat, s miután szétdúlták a kertem rendrakás nélkül távozzanak..

Ami engem várt: méteres sár, amiben nem lehetett közlekedni, szétdobált járólapok a kertben és megtérítetlen anyagi kár.

Szeretem a kultúrembereket.

Beau de Noir

mellesleg ha küldesz egy kedves kicsi bannert kilnikellek megint ivcsek:)

The comments to this entry are closed.

Balaton Expedíció?

Categories

Blog powered by Typepad
Member since 05/2004

AFS