Balatoni HÍRADÓ

Balatoni programOK

BalatonBlog

My Photo

BalatonIQm?

KERESS az oldalakon

abSZINT & FEKETE

Balatoni bikini

Blog egy BLOGról

RSS Feed

Kandi-KÁL

  • 09szentbkkllattsklltemplomrom
    Ezek a képek (másoktól) csupán ízelítőül kerültek ide, rövidesen körbe kandikálok magam is a medencében, hogy képben legyük: mi történt a Káli Napok – Káli Vigasságok alatt és felett!

Kandi-KÁLok

  • Kkkt_1_062
    A Káli Napok - Káli Vigasságok első rendezvényének hangulata meghatározó volt a továbbiakat illetően. Én ilyennek láttam, így éreztem magam.

VÖLGY-Kandi

  • Kkkt4_041
    Korábban, még a fesztivál idején megígértem beszámolok itt a Művészetek Völgyéréről, azonban mint tudjátok az azt megelőző Káli Napok – Káli vigasságok olyan mértékben lekötött, hogy csak késve az utolsó napok egyikén és a bontás napján jutottam el Kapolcsra. Tudni illik, először jártam ott, valahogy soha nem jutottam el a Balaton felvidék e szegletébe, bár sokat hallottam, olvastam róla. Képregényem benyomásaim gyűjteménye: három órányi delelő séta eredménye.

« Vindornyafok | Main | Karmacs: a hidak faluja »

Comments

attika

Szia,
Csak gratulálni tudok az oldalhoz! Nagyszerű! Nemrég fedeztem fel és azóta mindennap benézek (vmikor többször is egy nap) mert annyira jó olvasni és remek dolognak tartom hogy ezt a csodálatos vidéket ilyen aprólékosan próbálod bemutatni. Sokszor mikor én is útraindulok nemtudok dönteni a sok lehetőség közül ami a Balatonnál vár rám, de így a te útmutatásaid alapján már sokkal tájékozotabban vágok neki ennek a csodálatos handulatú egyedi tájnak. Az az az érdekes, ahogy olvasom a postjaidat, olyan érzésem és hangulatom kezd lenni mint ami akkor kerít hatalmába ha tényleg a Balatonnál vagyok. Csak így tovább.
Üdv!

ivcsek

attika:
Ajánlom még a Balatonimádókat linkjük itt ezen az oldalon nem szerepel.

Ha van "Balatonos" bejegyzésed, csak szóljál, oda gyűjtöm őket...

The comments to this entry are closed.

Balaton Expedíció?

Categories

Blog powered by Typepad
Member since 05/2004

AFS