Kandi-KÁL

  • 09szentbkkllattsklltemplomrom
    Ezek a képek (másoktól) csupán ízelítőül kerültek ide, rövidesen körbe kandikálok magam is a medencében, hogy képben legyük: mi történt a Káli Napok – Káli Vigasságok alatt és felett!

VÖLGY-Kandi

  • Kkkt4_041
    Korábban, még a fesztivál idején megígértem beszámolok itt a Művészetek Völgyéréről, azonban mint tudjátok az azt megelőző Káli Napok – Káli vigasságok olyan mértékben lekötött, hogy csak késve az utolsó napok egyikén és a bontás napján jutottam el Kapolcsra. Tudni illik, először jártam ott, valahogy soha nem jutottam el a Balaton felvidék e szegletébe, bár sokat hallottam, olvastam róla. Képregényem benyomásaim gyűjteménye: három órányi delelő séta eredménye.

Kandi-KÁLok

  • Kkkt_1_062
    A Káli Napok - Káli Vigasságok első rendezvényének hangulata meghatározó volt a továbbiakat illetően. Én ilyennek láttam, így éreztem magam.

Main | A Balaton kimeríthetetlen »

Comments

Magyar Angol Szotar

A magam részéről egy térképen kijelőlt utat szeretnék követni, lehetőleg minden útbaeső (említésre méltó) dolgot és embert megkeresve.

Egybeirt Osszetetel

A magam részéről egy térképen kijelőlt utat szeretnék követni, lehetőleg minden útbaeső (említésre méltó) dolgot és embert megkeresve.

The comments to this entry are closed.

My Photo

Segítők és TÁMOGATÓK

TÁMOGASS!

Ha tudsz... :)

Tip Jar

Learn More

Blog powered by Typepad